HOTEL HASDRUBAL JE POSEBAN

HOTEL HASDRUBAL JE POSEBAN

 

U samom vrhu tuniskih hotela je Jasmin Hamamet Hasdubal. Pripada lancu vodećih svetskih hotela. Podignut je duž prostrane peščane plaže i predstavlja savršenstvo ovdašnje arhitekture, koju odlikuje istančana otmenost i elegancija. Okružuju ga bujno negovano rastinje i mnoštvo izukrštanih fontana i bazena. U prostranom holu sa recepcijom smenjuju se raskoš i prefinjenost do najsitnijih detalja, sa prekrasnim tavanicama, tremovima u orijentalnom stilu, fontanama i vodoskocima, ukrasnim stubovima, intimnim prostorima za predah. Nalik na zamišljenu sliku iz hiljadu i jedne noći.

Prema hotelu – i smeštaj. Gosti hotela Hasdrubal odsedaju u 211 apartmana, koji su razvrstani po kategorijama. Najskromniji imaju „samo“ 70 kvadratnih metara. Ambasadorski apartmani imaju po 110m². Sledi 10 apartmana koje zobu prestižnim, a svaki od njih ima po 150m².

Iako je veličina partmana u hotelu Hasdrubal od 70 do 150m² odista impresivna, ona je ipak skromna u poređenju sa posebnim apartmanom koji nazivaju – predsedničkim. Reč je o vili u sklopu hotela koja naosi naziv Salambo. Predsednički apartman u Hasdrubalu je površine 1542m²! Upisan je u Ginisovu knjigu rekorda kao najveć apartman na svetu. Apartman ima poseban ulaz i garažu.

Gostima stoje na raspolaganju pet prostranih spavaćih soba, u različitim bojama luksuznog stilskog nameštaja. Svaka soba ima posebno kupatilo sa đakuzi kadom i tuš – kabinom. Slavine su izrađene od zlata. Slede prostrana dnevna soba, trpeztarija za 14 osoba, radni kabinet… za odmor gostiju unutar apartmana namenjene su sauna, vrt i zatvoren bazen. Ispred je otvoren bazen okružen negovanim zelenilom. Nedaleko je zasebna bajkovita plaža. Slika gotovo idilična.

Hasdrubal hotel – ponuda

Hasdrubal se može podičiti i vrhunskom talasoterapijom, koja obuhvata raznovrsne forme preventive, lečenja, nege, rehabilitacije i blagotvornog opuštanja. Odvija se u fitnes-sali, atraktivnim bazenima, đakuzi-kadama, saunama, odajama za masažu… Tretman obavlja šezdesetak zaposlenih uz korišćenje tople i hladne morske vode, pare, egzotičnih ulja i mnoštvo tehničkih uređaja i pomagala, uz muziku i igru svetlosti u prelepom ambijentu. Talasoterapija se u različitim oblicima može sresti i u drugim tuniskim hotelima visokih katefgorija i najčešće je deo pansionskih usluga.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

17 − 6 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.