Mahdija – izleti

Mahdija – izleti

Iz Mahdije se organiziju razni izleti za Sus, Monastir, Port el Kanaui, Sfaks, El Jam, Keruan, Saharu…

Saobraćajna povezanost Mahdije sa ostalim krajevima Tunisa je izuzetno dobra, tako da mnoga mesta možete posetiti u sopstvenoj režiji. Iz turističke zone, za samo 5 TD (povratna karta) vozom možete otići do Monastira ili do Susa. Na svakih sat vremena saobraća voz za Monastir, a na dva sata za Sus, ali ipak red vožnje potražite na recepciji. Glavna železnička stanica se nalazi u novom delu Mahdije u blizini gradskog pristaništa i na svakih 15 minuta voz ide do turističke zone…

Na 3 km od železničke stanice u Aveniji Burgiba se nalazi autobuska stanica, odakle autobusi voze prema El Džemu i Sfaksu. Iza železničke stanice se nalazi stajalište za kombi prevoz za El Jem.

Morate da sačekate malo, da se kombi popuni, i za 9 TD ste u El Jemu ispred čuvenog koloseuma.

Najbliži aerodrom se nalazi 50 km u Monastiru.

Mahdija je u svakom pogledu nudi razne mogućnosti za aktivni odmor i pravo uživanje, tako da vam ni u jednom trenutku neće biti dosadno. Karakteriše je orjentalni duh, ljubaznost i opuštenost meštana, prelep i raskošan morski ambijent i jedinstveni tonovi koji se ne mogu porediti sa evropskim. Stoga krenite na ovaj put i dopustite da Tunis osvoji i vas.

tunis tunisia mahdia mahdija Istorija Mahdije
tunis tunisia mahdia mahdija Istorija Mahdije

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × 5 =

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.